Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Η Λευκάδα πιο κοντά στους Αθηναίους – Εντυπωσιακό video


Σε δύο μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί ένα σπουδαίο έργο. 

Η Αμβρακία Οδός, ένα από τα μεγαλύτερα οδικά έργα της Δυτικής Ελλάδας, προετοιμάζεται να ολοκληρωθεί, καθώς το τελευταίο τμήμα της αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη Νοεμβρίου

Το τμήμα Δρυμός-Βόνιτσα, με ιδιαίτερες τεχνικές προκλήσεις λόγω της ορεινής φύσης του, προσφέρει σημαντικές οδικές βελτιώσεις για την περιοχή, αφού η ολοκλήρωση της οδού θα αλλάξει τον τρόπο μετακίνησης στη Δυτική Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή Λευκάδα-Αθήνα αναμένεται να μειωθεί σε περίπου 3 ώρες και 20 λεπτά, προσφέροντας έτσι σημαντικές εξοικονομήσεις χρόνου και καυσίμων για τους οδηγούς.

Επιπλέον, η νέα οδός θα συνδέει απευθείας την Ακτίου με την Ιόνια Οδό, ενισχύοντας τη συνολική οδική υποδομή της περιοχής.

Με προϋπολογισμό 160,5 εκατ. ευρώ, η Αμβρακία Οδός θα διαθέτει 4 λωρίδες κυκλοφορίας και θα παρακάμπτει τις πόλεις της Αμφιλοχίας και της Βόνιτσας, διευκολύνοντας έτσι την κυκλοφορία. Η πρόσφατη παράδοση της Παράκαμψης της Αμφιλοχίας ήδη έχει ανακουφίσει την πόλη από το βάρος της κυκλοφορίας, αποδεικνύοντας την αξία του έργου.

Δείτε το video από τις τελικές εργασίες που γίνονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα