Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Αλαλούμ επικρατεί μέχρι το πρωί της Πέμπτης σχετικά με το ποια μέσα μαζικής μεταφοράς θα κινηθούν και πότε. Αυτό είναι αλητεία συνδικαλιστών , δεν είναι Απεργία


Αλαλούμ επικρατεί μέχρι το πρωί της Πέμπτης σχετικά με το ποια μέσα μαζικής μεταφοράς θα κινηθούν και πότε. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία:

Τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, ωστόσο, όποιος εργαζόμενος επιθυμεί, θα μπορεί να συμμετάσχει στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), η οποία είναι νόμιμη.

Το Μετρό και ο ΗΣΑΠ (γραμμές 1, 2 και 3) δεν θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους το πρωί, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων. Η απόφασή τους είναι να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία, όμως αυτό βρίσκεται υπό αίρεση, καθώς η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, αργά το βράδυ της Τετάρτης, προσέφυγε εκ νέου στη Δικαιοσύνη κατά της απεργίας σε Μετρό και ΗΣΑΠ. Η υπόθεση θα εκδικαστεί σήμερα, Πέμπτη.

Το Τραμ θα λειτουργήσει από την έναρξη της κυκλοφορίας, έως τις 13:30.

Στα Τρόλεϊ, η υπόθεση εκδικάζεται το πρωί της Πέμπτης και ως εκ τούτου, μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση, δεν θα κυκλοφορούν τρόλεϊ στην Αθήνα.

Στον Προαστιακό θα υπάρξει στάση εργασίας από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα